Aangepaste openingstijden | corona

De gevolgen van het coronavirus treffen ons allemaal. In deze moeilijke tijd moeten wij daarom voorzichtig zijn en goed op elkaar letten. Vandaar dat Mode plus by Birgit de openingstijden aanpast. Op woensdag, donderdag en vrijdag is de winkel geopend van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Buiten deze tijden om is gelegenheid tot personal shopping. De winkel is dan alleen open voor klanten met een afspraak. De wijziging geldt in ieder geval tot 6 april.

In de winkel hebben wij alle maatregelen genomen om te zorgen voor een uitmuntende hygiëne en zorgen wij ervoor dat wij minimaal twee meter afstand houden. Er zullen niet meer dan vier personen tegelijkertijd aanwezig zijn. Mocht je verkouden zijn of voel je je grieperig? Bezoek de winkel dan even niet!


Wil jij er even uit en genieten van een een mooie zomerse collectie? Laat het ons weten en wij staan klaar om je te helpen. Bel, app of mail. Je bent van harte welkom! Per afspraak reserveren wij één uur. Iets thuis laten komen? Ook dat is mogelijk vanaf € 50,00. Vanaf € 50,00 stuur ik het gratis naar je op en in Zeewolde bezorg ik gratis aan huis. Eventuele retourkosten zijn wel voor eigen rekening. Betalen kan door middel van vooraf overmaken of een tikkie.


Birgit Vercauteren
06 – 38372181
klanten@mode-plus.nl