Colour blocking

Je hebt er vast al over gehoord of gelezen: colour blocking. Een modetrend die vrolijkheid en lef uitstraalt en gebruik maakt van twee of meer vrolijke en felle kleuren. Bij colour blocking gaan we dus niet meer voor de veilige weg. In plaats daarvan combineren wij contrasterende felle kleuren, zoals felrood of knalgeel met appeltjesgroen. Colour blocking verwerken in je outfit is niet moeilijk, want bijna alles kan en mag … zolang het contrast maar groot is.

De komende twee weken laat ik in mijn etalage voorbeelden van colour blocking zien! Zaterdag 1 en zaterdag 8 mei verander ik de combinaties in mijn etalage, zodat jij kunt zien hoe je met dezelfde items steeds weer een nieuwe outfit maakt. 

A C T I E
Koop je iets uit de collectie van Plusbasics in de kleuren uit de etalage, dan krijg je 10% korting! Deze actie geldt t/m zaterdag 8 mei.