Uitgebreide collectie van diverse topmerken

Grote maten-mode van uitstekende kwaliteit en voor iedere gelegenheid koop je bij Mode plus by Birgit. Alle kleding heeft een goede pasvorm en een mooie afwerking. Uiteraard ontbreken de accessoires niet om de outfit helemaal af te maken. Denk hierbij aan sjaals, mooie tassen en leuke sieraden. Bij Mode plus by Birgit vind je onderstaande merken. Klik op een merk om te zien welke collectie Mode plus by Birgit verkoopt. Heb je een vraag over een artikel? Dat gaat eenvoudig en snel via WhatsApp. In de komende tijd wordt de collectie op de website verder uitgebreid.

Het coronavirus maakt het moeilijker om te winkelen. Toch wil ik  jou nog steeds zo persoonlijk mogelijk helpen bij het vinden van de juiste outfit. Daarom is het nu ook mogelijk om een bestelling te plaatsen via WhatsApp, Messenger, mail of telefonisch. Vanaf € 50,00 bezorg ik aan huis. Verzendkosten en eventuele retourkosten zijn voor eigen rekening.

Kom je liever passen? De winkel is gewoon open. Je bent van harte welkom! Om veilig te kunnen winkelen houd ik mij uiteraard aan de regels die zijn afgegeven door het RIVM.

Kijk hier voor de actuele openingstijden. Op dinsdag en donderdagavond is gelegenheid tot personal shopping.

Vragen of bestellen? 06 – 38372181 of klanten@mode-plus.nl