Mooie opbrengst voor Toon Hermanshuis

Op de middag voor de kerst overhandigde Birgit Vercauteren, eigenaresse van Mode plus by Birgit, een prachtige cheque van vijfhonderdveertig euro aan het Toon Hermanshuis. Dit is de opbrengst van de verkoop van tweedehands merkkleding tijdens de gezellige kerstmarkt in het centrum van Zeewolde.

“De kleding heb ik één seizoen gedragen”, vertelt Birgit. “Er zaten echt prachtige kledingstukken tussen. De kleding is van mooie kwaliteit en kan nog heel goed een of meerdere rondes mee. In de winkel draag ik kleding die ik ook verkoop, dus al mijn kleding van vorig jaar bleef in de kast hangen. Toen ontstond bij mij het idee om dit te verkopen voor het goede doel, het liefst een doel in Zeewolde zelf.”

Op de middag voor de kerst namen Iet Boer, Josien Hoeve en Giny van de Vate van het Toon Hermanshuis de cheque dankbaar in ontvangst. “Het Toon Hermanshuis is het inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Voor het voortbestaan is het huis afhankelijk van giften. Wij zijn dan ook heel blij met dit initiatief van Birgit.”