Bericht van een trouwe klant

Lieve klanten en vrienden van Birgit,

Wij hebben staan klappen voor de zorg, hartjes getekend en liedjes gezongen. Prachtig om te zien dat we zo betrokken zijn bij de mensen om ons heen. Nu wil ik jullie oproepen om Birgit, onze plaatselijke modeondernemer, te steunen in deze moeilijke tijd.

Vijf jaar geleden had zij een grote droom: een eigen winkel beginnen met als doel vrouwen met een wat grotere maat er stralend uit te laten zien. Velen van jullie zijn bij haar langs geweest voor een goed advies en gingen blij met de nieuwe aankoop de deur uit. De koffie stond altijd klaar en soms leek haar zaak wel een vrouwensoos in Zeewolde.

Zoals jullie weten is er nu in deze coronatijd heel veel veranderd. We gaan niet meer uit eten, niet naar de horeca en vieren geen feest meer. Nee, wij blijven thuis en lopen in en vrije tijds kleding of denken dat we nu even niets meer nodig hebben.

Mijn vragen aan jullie zijn:

  • Hoe slepen wij Birgit door deze moeilijke tijd heen?
  • Hoe gaan wij dat doen?
  • Zal haar winkel volgend jaar nog bestaan?
  • Waar ga jij je kleding kopen als haar winkel dicht is?

Mijn verzoek aan jullie allemaal is:

Ga naar Birgit toe en koop één item uit haar modezaak, duur of goedkoop, het maakt niet uit. Zij zal blij zijn om jullie te zien en zich gesteund voelen in haar strijd om te overleven met haar winkel.

Wees niet bang! Haar winkel is ingericht naar de laatste adviezen van de overheid en het R.I.V.M. voor het shoppen op anderhalve meter afstand.

Bedenk, samen staan we sterk en slepen Birgit door deze crisis heen!

Groet van Sylvia van Ommen,

Model en trouwe klant