Feestelijke opening

Birgit aan de haven wordt Mode plus by Birgit! Op vrijdag 30 augustus a.s. is de opening van de nieuwe winkel in het centrum van Zeewolde. Vanaf 10.00 uur staat de koffie met iets lekkers klaar aan de Raadhuisstraat 61.

In haar winkel aan de Raadhuisstraat verkoopt Birgit Vercauteren trendy mode voor een maatje meer en voor elke portemonnee. De collectie loopt vanaf maat 42 tot en met maat 56 en varieert van sportief, casual tot feestelijk. Alle kleding heeft een goede pasvorm en een mooie afwerking. Uiteraard ontbreken accessoires niet om de outfit helemaal af te maken.

Gedurende die dag zijn er diverse leuke acties. Om 19.00 uur is de officiële opening. In de loop van de avond worden diverse items verloot, zoals een t-shirt, wonderbroek, top en cadeaubon. Deze dag is het ook de Nacht van Zeewolde, daarom is de winkel die avond tot 24.00 uur geopend.