Nooit te oud om je passie te volgen

Na ruim vier jaar aan de haven is het tijd voor een volgende stap voor eigenaresse Birgit Vercauteren. Op vrijdag 30 augustus a.s. is de opening van haar nieuwe winkel in het centrum van Zeewolde. BirGit aan de haven wordt Mode plus by Birgit.

Ruim vier jaar geleden startte voor de goedlachse Birgit het avontuur als zelfstandig ondernemer. In de afgelopen jaren heeft zij een mooi klantenbestand opgebouwd, dat met plezier bij haar winkelt. De collectie spreekt aan en door de jaren heen heeft de winkel ook een regionale functie gekregen. Groei, het vinden van de perfecte winkel en meer aanloop waren redenen voor verhuizing, evenals de omliggende winkels en de centrale ligging met parkeergelegenheid.

Welkom voelen

“Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich welkom en op hun gemak voelen”, vertelt Birgit. “Mensen moeten met een goed en tevreden gevoel de winkel verlaten. De gastvrije sfeer is ook in de nieuwe winkel voelbaar. De grote tafel waaraan iedereen kan aanschuiven voor een kopje koffie, thee of een goed gesprek, verhuist mee.”

Het avontuur aangaan

“Ik vind het mooi dat ik met 57 jaar dit avontuur nog mag aangaan. Zo zie je maar dat je nooit te oud bent om je passie te volgen. Ik hoop dat de verhuizing van mijn winkel naar het dorp als een mooie aanvulling gezien wordt op het huidige winkelbestand.”

Een helder advies, een nieuwe aankoop of gewoon even kijken? Iedereen is van harte welkom in de nieuwe winkel waar Birgit Vercauteren graag adviseert.