Fabulous Fall

De blaadjes vallen van de bomen en de eerste dagen met herfstweer hebben we al gehad. De herfst komt eraan! Hoogste tijd om de kledingkast aan te vullen. Wat brengt de mode dit najaar? Welke kleuren en prints gaan we zien? Op zaterdag 28 september gaven wij (Blue Line, Sportique, Elle Damesmode, Modelin en Mode plus by Birgit) hierop antwoord tijdens het derde Fashion Event.

Het was weer een fantastisch evenement. De sfeer was goed, het weer zat mee, de belangstelling was groot en het dorp zag er bruisend uit. Modellen liepen op rode lopers via de Torenstraat door naar de Raadhuisstraat. De modellen van Mode plus by Birgit deden dit op schoenen Hafkamp Modeschoenen. Het was weer een fantastisch evenement. De sfeer was goed, het weer zat mee, de belangstelling was groot en het dorp zag er bruisend uit.

Birgit: “Ik vind het fantastisch om dit met collega-ondernemers te mogen organiseren. Dit was de eerste keer dat ik dit deed vanuit de winkel aan de Raadhuisstraat. Voor mijn gevoel hoorde ik er nu echt bij! Met elkaar konden wij laten zien wat een breed aanbod aan mode, schoenen, lingerie en accessoires Zeewolde te bieden heeft.”