Finalist centrumondernemer

Modeplus by Birgit is een van de drie finalisten voor centrumondernemer van het jaar. Geweldig! De andere finalisten zijn Blue Line en de Winkeltjes. Woorden van de jury: “Modeplus by Birgit, recent nog verhuisd naar de Raadhuisstraat, bedient heel goed een eigen doelgroep; dames met een maatje meer.”

Onder het motto ‘Topondernemers Zeewolde’ wordt op 14 november een gezamenlijke verkiezingsavond georganiseerd. Deze avond, speciaal voor ondernemend Zeewolde, staat helemaal in het teken van ondernemerschap. De drie finalisten zullen zich hier presenteren.

Elke stem telt!

Vanaf 15 november mag iedereen gaan stemmen voor de titel centrumondernemer van het jaar. De jury weegt de publieksbeoordeling mee in haar uiteindelijke besluit. De winnaar wordt op donderdag 16 januari 2020 tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Bedrijfskring in congrescentrum The Lux bekend gemaakt. Wie van ons mag zich straks centrumondernemer 2020 noemen? Spannend!