Kleding voor goede doel

Mode plus by Birgit verkoopt tijdens de kerstmarkt op 20 december in een kraam voor de winkel tweedehands merkkleding voor het goede doel. De kleding is één seizoen gedragen door eigenaresse Birgit Vercauteren. De opbrengst van de verkoop gaat volledig naar het Toon Hermanshuis, het inloophuis in Zeewolde voor mensen met kanker en hun naasten. De kleding van merken als Yoek, Verpass, Frapp, Mat Fashion en Plusbasics in de maten 48, 50 en 52 worden verkocht voor twintig euro per stuk. “Er zitten echt prachtige kledingstukken tussen”, geeft Birgit aan. “De kleding is van mooie kwaliteit en kan nog heel goed een of meerdere rondes mee. Wacht niet te lang, want op = op!”

De verkoop vindt plaats tijdens de gezellige kerstmarkt in het centrum van Zeewolde op vrijdag 20 december van 15.00 tot 21.00 uur.